Ēdienkarte

Pusdienu piedāvājums no 12:00-14:00

PIEKTDIENA, 13. SEPTEMBRIS

  • Rosoļņiks
  • Mednieku desiņas ar ar vārīti ceptiem kartupeļiem, štovētiem kāpostiem
  • Panna Cotta
  • Komplektā ietilpst dzēriens.


Par diviem ēdieniem cena 4,60 EUR .
Par trīs ēdieniem 5,80 EUR.

  • Pusdienu piedāvājums Jelgavā

Jelgavas īpašais piedāvājums

"Hercoga Bura"

"Hercoga bura" ir pamatēdiens, kas gatavots no krāsnī ceptas īpaši marinētas cūkgaļas, kuru pasniedz ar karamelizētiem skābētiem kāpostiem, dažādiem ceptiem dārzeņiem un saknēm, brūklenēm, kā arī smiltsērkšķu un ābolu sulas mērci.

"Šarlotes skūpsts"

Kārtainais deserts "Šarlotes skūpsts" ir olu-biezpiena krēma un divu veidu sulas želejas uzpūteņu kārtojums, kurā deserta maigā garša tiek atsvaidzināta ar augļu-ogu biezeņa mērci. Desertu dekorē ar svaigām ogām.


"Jelgavas bellini"

Atspirdzinošā dzēriena „Jelgavas bellini" viena no galvenajām sastāvdaļām ir smiltsērkšķu sula, kas izmantota arī gatavojot „Hercoga buru" un „Šarlotes skūpstu".

Sazināties ar mums

Rezervēt galdiņu

Kontakti